Skip to main content Tovább a keresésre
1122 Budapest, Ráth György utca 54.
+36 1 481 0012   info@ernaevans.hu   H-P: 8:30-18:00

Bemutatkozás

ERNA EVANS

Az ERNA EVANS Kft. 2007-ben nyitotta meg irodáját Budapesten.

Az ERNA EVANS Kft. partnerei külföldi, elsősorban francia, illetve frankofón társaságok magyarországi leányvállalatai, de megtalálhatók közöttük amerikai, svájci és más európai cégek hazai érdekeltségei is. Ügyfeleink körében a gazdasági szféra minden területének szereplői képviseltetik magukat: tőzsdén jegyzett, nemzetközi nagyvállalatok hazai leányvállalatai, kis- és középvállalkozások, továbbá egyesületek, alapítványok. Tevékenységük alapján partnereink jellemzően mezőgazdasági cégek, kereskedelmi és szolgáltató vállalkozások, ipari, illetve mezőgazdasági termelőüzemek. Magas színvonalú specifikus ismeretekkel rendelkezünk a reklám és a média területén, a bérbeadási szolgáltatások, az ingatlanfejlesztés és -üzemeltetés terén, és ismerjük a mezőgazdasági tevékenységek széles spektrumát a vetőmag-előállítástól a borászaton át a gabona- és növényvédőszer-kereskedelemig.

Az ERNA EVANS Kft. szolgáltatásai közül kiemelkedő, hogy cégspecifikus inicializálás után az ügyfélmenedzsment által elvárt struktúra szerint alakítjuk ki az adatszolgáltatás (riport) formáját, majd online könyveléssel rövid átfutási idők mellett az ügyfél számára teljesen transzparens módon regisztráljuk a bizonylatokat.

Az ERNA EVANS Kft. szakmailag felkészült és elkötelezett munkatársai magyar, angol és francia nyelven állnak ügyfeleik rendelkezésére, jártasak mind a magyar, mind a nemzetközi könyvviteli standardokban.

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, és szakértő kollégánk, amint lehet, visszahívja.

Mely szolgáltatásunk érdekli?