Skip to main content Tovább a keresésre
1116 Budapest, Építész u. 8-12.
+36 1 481 0012   info@ernaevans.hu   H-P: 8:30-18:00

Adatvédelem

Az Erna Evans Kft. adatvédelmi és adatkezelési elvei

Az Erna Evans Kft. kiemelt figyelmet fordít arra, hogy adatkezelése során a vonatkozó jogszabályok, különösen a személyes adatok kezelésének és tárolásának biztonságát az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben (Infotv.) meghatározottak szerint járjon el.

Az Erna Evans Kft. honlapjának felkeresésekor a honlap látogató által használt böngészőprogrammal, internetprotokoll-címmel (IP cím), domain névvel (URL) kapcsolatban megszerzett adatokat kizárólag a honlap fejlesztésével kapcsolatban és statisztikai információk gyűjtéséhez használja fel, ezen adatokat nem kapcsolja össze más információval, a látogató személyének azonosítására nem szolgál.

A honlapon elérhető egyes funkciók eléréséhez (pl.: Kapcsolatfelvétel) szükséges a látogató meghatározott személyes adatainak megadása, melyek megadása csak egy lehetőség, azokkal a látogató szélesebb körű szolgáltatásokat tud elérni a honlapon, illetve a későbbi kapcsolattartásban. Az adatkezelés jogalapja: az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontja alapján az érintett önkéntes hozzájárulása.

Az Erna Evans Kft. adatkezelése kizárólag a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig (vagy az érintett hozzájárulásának visszavonásáig) történik, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, a cél elérésére alkalmas. Az Erna Evans Kft. megfelelő technikai színvonalú számítástechnikai rendszerei és más adatmegőrzési helyei a székhelyén és adatfeldolgozójánál találhatók meg.

1. Az adatkezelő és adatfeldolgozó neve: Erna Evans Kft. (NAIH-106062/2016)

2. Az adatkezelő és adatfeldolgozó székhelye: 1116 Budapest, Építész u. 8-12.

3. Sütik – Cookie-k

Sütik használatára vonatkozó szabályzat

A Webhely szolgáltatásainak fenntartása, fejlesztése, valamint a felhasználói élmény fokozása érdekében ún. sütiket (cookie-kat) használ. A Webhely használatával Ön elfogadja az oldal sütikre vonatkozó összes aktuális irányelvét, valamint adatvédelmi nyilatkozatát.

A sütik a böngésző által a felhasználó eszközére helyezett, kisméretű szöveges azonosítást és információgyűjtést végző állományok. A cookie egy egyedi számsorból áll, és elsősorban a weblapot letöltő számítógépek és egyéb eszközök megkülönböztetésére szolgál.

A Webhely látogatása során létrehozott sütik többféle kategóriába tartozhatnak:

A cookie-k által gyűjtött információkat a Webhely nem értékesíti, adja bérbe vagy terjeszti egyéb módon harmadik fél számára, kivéve azon szolgáltatások biztosításához szükséges mértékben, amely szolgáltatásokhoz Ön ezen információt előzetesen és önkéntesen megadta.

A Webhely független, harmadik felek felügyelete alá tartozó, és azok által fenntartott oldalakra mutató hivatkozásokat tartalmazhat. Mivel a Webhely nem ellenőrzi az információk ilyen harmadik felek általi használatát, minden szóban forgó esetben a harmadik fél adatvédelmi irányelvének rendelkezései az irányadóak, amelyért a webhely felelősséget nem vállal, és jogilag felelősségre nem vonható. A Webhely fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármikor módosítsa jelen szabályzat bármely részét. Kérjük, hogy rendszeresen látogasson el erre az oldalra és tájékozódjon az esetleges változásokról. Amennyiben az Adatvédelmi irányelv változásainak közzétételét követően továbbra is használja ezt a weboldalt, az a változások és az aktuális irányelvek Ön általi elfogadásának minősül.

Az Ön számítógépét érintő sütik beállítását szabályozhatja böngészőjében, illetve a harmadik féltől származó sütikről és azok beállításairól az alábbi weboldalon tud tájékozódni: Ad Choices

4. Rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok

A Kapcsolatfelvételnél megadott személyes adatokat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá.

5. A felhasználók egyedi elérésére alkalmas adatok

A felhasználók egyedi elérésére alkalmas adatokat (például e-mail címeket) kizárólag a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra vesszük igénybe, azokat – a törvényben előírt kivételektől eltekintve – harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át.

6. A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban

Személyes adatai kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Kérésre tájékoztatást adunk az érintettnek a kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről.

A tájékoztatás iránti kérelmet e-mailben a Kapcsolat pontban található e-mail címre kell eljuttatni, amire 7 munkanapon belül választ kap az érintett. A felhasználók kérhetik adataik törlését.

7. Jogérvényesítési lehetőségek

Az adatkezelő a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján jár el.

A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az Adatvédelmi törvény, valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is.

8. Linkek

Oldalunk számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmaz, amely más szolgáltatók oldalaira vezet.

Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért az Erna Evans Kft. nem vállal felelősséget. Cégünk nem ellenőrzi az információk ilyen harmadik felek általi használatát, minden szóban forgó esetben a harmadik fél adatvédelmi irányelvének rendelkezései az irányadóak, amelyért az Erna Evans Kft. felelősséget nem vállal, és jogilag felelősségre nem vonható.

Az Erna Evans Kft. fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint bármikor módosítsa jelen szabályzat bármely részét. Kérjük, hogy rendszeresen látogasson el erre az oldalra és tájékozódjon az esetleges változásokról. Amennyiben az Adatvédelmi irányelv változásainak közzétételét követően továbbra is használja ezt a weboldalt, az a változások és az aktuális irányelvek Ön általi elfogadásának minősül.